Veel gestelde vragen

U kunt in de webshop op drie verschillende manieren betalen, namelijk;

  • iDEAL
  • Pinnen
  • Vooruitbetalen

iDEAL:
U kunt aan het einde van het bestelproces veilig betalen via uw eigen bank door middel van iDEAL.

Als u bankiert via Internet bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze webshop op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren.


Pinnen:

U kunt het totaalbedrag van de bestelling in de winkel pinnen of wij komen bij u thuis met ons mobiel pin apparaat.


Vooruitbetalen:

U maakt het totaalbedrag van de bestelling over naar Rabobank rekeningnummer IBAN: NL28RABO0324430310

t.n.v. Roseleur Interieurmode te Haarlem, onder vermelding van uw

order. Zodra uw betaling door ons wordt ontvangen, wordt uw order in behandeling genomen.

Als u besluit om uw raamdecoratie na te laten meten en de maten zijn anders dan de door u opgegeven afmetingen kunnen de prijzen 2 kanten op.

1. Als de afmetingen kleiner zijn dan de door u opgegeven afmetingen zal in bijna alle gevallen de prijs lager uitvallen. U krijgt dan binnen 7 dagen het teveel betaalde bedrag retour gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

2. Als de afmetingen groter zijn dan de door u opgegeven afmetingen dient u de meerprijs te betalen. Dit kunt u voldoen door middel van een mobiel pin apparaat aan huis. Indien de prijs voor u hierdoor te hoog uitvalt kunt u van uw aankoop afzien. U krijgt dan binnen 7 dagen uw betaling teruggestort minus een bedrag voor het opmeten ad €65,00 incl. B.T.W.