ASSORTIMENT

Hieronder krijgt u een idee wat wij voor uw interieur kunnen betekenen. Wij kunnen nooit alles online zetten wat wij u kunnen aanbieden, vandaar adviseren wij een afspraak te maken voor een advies op maat in de winkel of aan huis. 

Oriënteren 

Op onze website kunt u zich al uitgebreid oriënteren op diverse manieren. U kunt een kijkje nemen in onze webshop waar u bijvoorbeeld gordijnen kunt uitzoeken en samenstellen. U ziet dan gelijk de prijzen met ophangsystemen en onze montageservice.

 Tevens zijn de diverse roomplanners en hulpmiddelen van diverse merken handig om de collectie te zien in een door u gekozen  interieur. 

  

En op onze merken-pagina  kunt u doorlinken naar de dealersite's voor meer informatie.

Bestel online uw gordijnen op maat
gordijn laten maken

Gordijnen laten maken

Gordijnen laten maken is een service waarvoor u beroep doet op professionals. Van slaapkamer tot badkamer en keuken, elke woonplek vraagt om een andere benadering, en dat geldt ook voor de raamdecoratie. Om te zorgen dat ook uw gordijnen aansluiten bij uw interieur en stijl, staan wij u bij met gratis advies. Onze professionals zien door hun jarenlange ervaring meteen wat in uw huis de mogelijkheden zijn, en geven u graag advies op maat.

Gordijnen op maat laten maken
zonwering binnen

Binnen zonwering 

Binnen zonwering binnen houdt in de zomer de warmte uit het huis, en zorgt in de winter dat de kou geen kans krijgt. Heerlijk voor een comfortabele temperatuur door het jaar, maar binnen zonwering is door de energiebesparing ook lief voor uw portemonnee. Door het grote aanbod van binnen zonwering  vindt u zelfs voor speciale raamvormen, zoals draaikiepramen, schuine ramen of serres, een binnen zonwering  die aansluit bij uw behoefte. 

Binnen Zonwering
roedemerken type soorten

Ophangsysteem gordijnen

Het ophangsysteem van uw gordijnen verdient minstens evenveel aandacht als de gordijnen zelf. Na de eerste beslissingen, zoals de kleur, het materiaal en de afwerking, vraagt ook de roede om de nodige expertise. U heeft uw gordijnen immers met zorg uitgekozen, zodat ze volledig aansluiten bij uw woonwens, en ook het ophangsysteem maakt deel uit van de uiteindelijke look. Luxueuze dikke gordijnen of lichte fijne vitrage en inbetweens vragen om een andere aanpak, zodat het uiteindelijke resultaat een harmonieus en stijlvol geheel vormt. Met ons ruime aanbod in gordijnrailsen, roederails en roedes van modern tot klassiek, vindt u vast het ideale ophangsysteem voor uw gordijnen.

Perfecte ophangsystemen op maat voor uw gordijnen
vloerbedekking

Vloerbedekking

Vloerbedekking is leverbaar in alle maten en vormen, maar kamerbreed tapijt steekt er met kop en schouders bovenuit als we spreken over gezelligheid. De zachte, pluizige structuur maakt het heerlijk om op blote voeten in weg te zinken. Daarnaast is tapijt zo veelzijdig dat het aan elke woonwens kan voldoen. Van een stoere slaapkamer tot een moderne living, voor elke stijl is er een soort tapijt, zodat het resultaat helemaal in lijn ligt met uw woonvoorkeuren. U houdt van rust in huis? 

Kamerbreed tapijt vakkundig gelegd
M flor PVC vloer

Harde vloeren

Harde vloeren hebben de laatste jaren een ware transformatie doorgemaakt en zijn geëvalueerd naar comfortabele vloeren met slimme plaatsingssystemen. Een harde vloer is een uitstekende basis voor elke kamer, van keuken tot badkamer en slaapkamer. Door de vele mogelijkheden in materiaal, vindt u makkelijk een vloer die past bij uw woonwensen. 

Harde vloeren vakkundig gelegt.
tekst over karpetten

Karpetten op maat

Karpetten op maat of vloerkleden zijn een makkelijke en hippe manier om je kamer af te werken. Daarom zijn ze zo ontzettend populair. Het is leuk om af en toe kleine aanpassingen te maken aan je interieur, en met karpetten op maat gaat dat beter dan ooit. Want zo eenvoudig als karpetten op maat zijn, zo veelzijdig zijn ze ook. 

Karpetten op maat
Shutters op maat

Shutters op maat

Shutters op maat zijn de nummer 1 keuze voor een sfeervolle en luxueuze uitstraling voor elke kamer. Een stevig paneel met houten latjes wordt aan een raam bevestigd, voor een instant mediterrane look voor je keuken, living, slaapkamer of badkamer. Gebruik shutters in de living of slaapkamer om de warmte buiten te houden, maar voldoende daglicht binnen te laten. In de badkamer verzekeren ze je privacy, terwijl ze van je keuken een gezellige en mondaine ruimte maken. Van een landelijk huis tot een stadswoning, van lange ramen tot schuine vensters, shutters op maat creëren een zuiderse luxesfeer die uw interieur net dat tikje extra geeft.

shutters op maat