Vloerbedekking

Vloerbedekking is leverbaar in alle maten en vormen, maar kamerbreed tapijt steekt er met kop en schouders bovenuit als we spreken over gezelligheid. De zachte, pluizige structuur maakt het heerlijk om op blote voeten in weg te zinken. Daarnaast is tapijt zo veelzijdig dat het aan elke woonwens kan voldoen. Van een stoere slaapkamer tot een moderne living, voor elke stijl is er een soort tapijt, zodat het resultaat helemaal in lijn ligt met uw woonvoorkeuren. U houdt van rust in huis? Tapijt absorbeert als geen ander geluid, en is dan ook de vloerbedekking bij uitstek voor een warm en gezellig (t)huis.

Kamerbreed tapijt, tapijttegels of traptapijt?

Een kamerbreed tapijt zorgt voor constante sfeer in elke kamer. Donzige kleuren, zoals pastels, zijn ideaal voor grote ruimtes of slaapkamers. De poederachtige kleur van het tapijt geeft iedere kamer een zachte gloed. Voor een stoerdere look zijn er de tapijten met structuur, zoals strepen of blokken. Heeft u er al aan gedacht om verschillende tapijten te combineren? Met tapijttegels, die aan een stevige opmars bezig zijn in de wereld van vloerbedekking, creëert u zelf patronen en clusters. Ideaal voor durvers die zelf hun vloerpatronen willen ontwerpen. Dat ze sterk en makkelijk vervangbaar zijn bij vlekken, is meteen mooi meegenomen. Ook een trap en tapijt zijn een ideale match. De vloerbedekking is niet alleen zacht aan de voeten, maar geeft ook meer grip en comfort.

Advies op maat, vakkundige legging

Met een ruim assortiment aan merken in vloerbedekking, zoals Parade, Desso, Bonaparte, Jab, Cunera, Colors, Domulys, Christian Fischbacher, Louis de Poortere en SmartStrand, vindt u bij ons ongetwijfeld uw gading. Onze tapijtkenners komen aan huis om de ondervloer te beoordelen, en u meteen een vrijblijvend advies over de tapijtkleur en -kwaliteit mee te geven. Door ons ervaren team bent u bovendien steeds verzekerd van een vakkundige legging. Tapijt wordt bij voorkeur gespannen op rubber ondertapijt met spanlatten, voor een extra lange levensduur. Ook onze tapijttegels, van bijvoorbeeld het merk Desso, worden met antislip verlijmd. Wilt u graag uw trap laten stofferen met tapijt? Dat kunt je rustig overlaten aan een van onze ervaren professionals. Met rubber ondertapijt en halfronde tapijtlatten krijgt u een mooie ronde traptrede voor een langere levensduur van het tapijt.

Vloerbedekking in tapijt: de juiste keuze

Hebt u uw droomtapijt al ontdekt? Neem vrijblijvend contact op met ons team van experts, om vandaag nog inspiratie op te doen!

Meest verkochte producten in deze ruimte

montageservice

Montageservice

€ 17,50 per meter