Gordijnen laten maken

Gordijnen laten maken is een service waarvoor u beroep doet op professionals. Van slaapkamer tot badkamer en keuken, elke woonplek vraagt om een andere benadering, en dat geldt ook voor de raamdecoratie. Om te zorgen dat ook uw gordijnen aansluiten bij uw interieur en stijl, staan wij u bij met gratis advies. Onze professionals zien door hun jarenlange ervaring meteen wat in uw huis de mogelijkheden zijn, en geven u graag advies op maat. Een landelijke woning vraagt immers om andere gordijnen dan een moderne loft. Door het grote aanbod in gordijnen, met verschillende kleuren, materialen en afwerkingen, vindt u steeds het juiste gordijn voor elke kamer.

Gordijnen: grote keuze in kleuren en materialen

Met ruim 43 jaar ervaring bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres voor professioneel advies om gordijnen te laten maken. Elke stof vraagt om zijn eigen manier van confectie. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat U van een mooi geconfectioneerd gordijn mag verwachten. Hou je van soepel vallende gordijnen of mag dit juist wat stijf of poffend zijn? al die diverse materialen zoals katoen, linnen, linnenlook, zijde, polyester, taft, satijn, modal, Trevira FR kwaliteiten, enz. 

Ze hebben allemaal verschillende eigenschappen, en vragen allemaal om verschillende maakwijze . Vele stoffen zijn breedtestoffen maar kamerhoog stoffen zijn vaak naadloos te verwerken. Daarnaast kun je spelen met mooie afwerkingen van randen biezen en voeringen. Laat je goed, zorgvuldig, en creatief adviseren door onze medewerkers, zodat u jarenlang veel plezier mag beleven van u mooie op maat gemaakte gordijnen.

Welke gordijnen zijn geschikte voor een raam naast het bad? Wat doet U om de warmte buiten te houden in de slaapkamer? Wanneer gebruik je Vlamvertragende kwaliteiten ? Met onze kennis van gordijnstoffen vindt u in een mum van tijd het geschikte gordijn. Omdat alle soorten confectie mogelijk zijn en we steeds voor maatwerk gaan, bent U verzekerd van een professionele look voor uw raamdecoratie. Van dikke, luxueuze gordijnen tot luchtige organza s en linnens, bij ons vindt je echt alles!

Aan de slag!

Gordijnen maken is ons stokpaardje, en ons team heeft bovendien een hart voor interieur. We komen alle gordijnen gratis aan huis meten, voor professioneel maatwerk, en denken graag mee over oplossingen voor uw interieur. Met ons ruim aanbod aan stoffen hebben we voor elke stijl wat wils. We geven u daarbij desgewenst vrijblijvend advies over kleuren, materialen, afwerkingen en passende ophangsystemen. Als de gordijnen afgewerkt zijn, heeft u de mogelijkheid om ze door ons te laten ophangen. Van keuze in stof en voering tot de ophanging, wij staan u bij met onze jarenlange ervaring en expertise.

Neem alvast eens een kijkje naar de mogelijkheden …

Laat je al eens inspireren op onze website om ideeën op te doen voor de woonkamer, werkkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Ons team staat u graag bij voor al uw vragen over gordijnen en raamdecoratie. Gordijnen laten maken bij ons staat voor kwaliteit en een snelle service. Voor gordijnen waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Artelux
Kobe Camden
Designers Guild
Designers Guild
Designers Guild
Designers Guild
Jab amalfi
Jab Cottage Garden
Eric kuster
Eric Kuster
Eric kuster
fabricut gordijnen

Meest verkochte producten in deze ruimte

Jab Zilina Vol.2 1-6770-070

Jab Zilina Vol.2 070

€ 29,50 per meter

Jab Harley 9-7494-076

Jab Harley 076

€ 31,90 per meter

Jab Ted 1-6774-089

Jab Ted 089

€ 22,90 per meter

Jab Ted 1-6774-068

Jab Ted 068

€ 22,90 per meter

Jab Ted 1-6774-076

Jab Ted 076

€ 22,90 per meter

Jab Ted 1-6774-072

Jab Ted 072

€ 22,90 per meter