Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie opdoen is een bezigheid waarbij het advies van een professional zeker welkom kan zijn. We brengen zomaar even één derde van ons leven al slapend door, en de slaapkamer is dan ook een ruimte die de nodige aandacht verdient. Een goede nachtrust begint bij een juiste inrichting van een slaapkamer, waarvoor extra slaapkamer inspiratie steeds welkom is. Elke kamer heeft immers zijn enige karakteristieken, en een expert kan snel bepalen wat de sterke en zwakke punten van een ruimte zijn. Daar kan dan met het juiste materiaal en met aangepaste decoratie een kamer van gemaakt worden waar het heerlijk vertoeven is, én waar u ook goed slaapt.

Hoe zorgt u voor een goede nachtrust?

Voor een goede nachtrust zijn er een aantal vuistregels om een slaapkamer in te richten. Wij kunnen U goed helpen bij  het kiezen van de juiste raamdecoratie en ophanging van b.v. verduisterende gordijnen, verduisterende rolgordijnen of duetten enz. Ook voldoende aandacht voor de juiste manier van montage / ophanging is juist voor deze ruimtes van groot belang. Doordat onze experts op de juiste details letten, vinden wij altijd de beste balans om de slaapruimte donker te maken met een gezellige of juist strakke serene sfeer. Wij bieden in ons assortiment de slaapkamer inspiratie die u zoekt, zoals een slaapkamer tapijt die geschikt is voor mensen met b.v. een huismijt allergie, of laminaat/pvc vloeren in leuke patronen.

De collectie Gordijnstoffen die van 90% ( dim out ) tot 100% ( black out ) lichtdicht zijn is enorm.  Denk ook eens aan een combinatie van 2 transparanties, dit kan een vitrage zijn of een transparant rolgordijn of plissé. Op deze manier weer je overdag directe inkijk van buiten af, en biedt het je voldoende privacy om je b.v. even om te kleden. In de avond weer je dan het licht voor het slapen gaan met een gordijn ( eventueel gevoerd met een donker makende voering ) of een verduisterend zonwerend produkt. Heeft U een slaapkamer pal op het zuiden, dan is een stevige zonwering die warmte weert met ventilatie geen slecht idee. Ideaal om kijklustigen buiten te houden, maar zo blijft de slaapkamer in de zomer toch koel.

Een make-over voor ultiem slaapcomfort

U wil graag slaapkamer inspiratie opdoen, zodat u uw kamer de make-over kan geven die het verdient en u geniet van een diepe slaap in een relaxte omgeving. Schakel de hulp van een expert in die met een frisse blik naar uw kamer kijkt. Een master bedroom vraagt om een andere inrichting dan een kleine ruimte met weinig licht of een slaapkamer met een schuine muur. Met gezellig textiel, zoals tapijt en spreien voor op het bed, aangepaste decoratie en de juiste kleuren tovert een professional uw slaapkamer om tot een ruimte voor ultiem slaapcomfort. Naast inspiratie voor mooie kleuren en materialen, heeft een expert ook de nodige praktische tips, zoals het monteren van raamdecoratie op draaikiepramen en mogelijkheden voor ventilatie, om uw slaapkamer tot in de puntjes af te werken.

Vrijblijvend advies voor slaapkamer inspiratie

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw slaapkamer te bespreken. Slaapkamer inspiratie vraagt om de blik van een professional, om zo tot een goede nachtrust én gezellige ruimte te komen.

Meest verkochte producten in deze ruimte

Jab Gwendolyn 1-6488-298

Jab Gwendolyn 298

€ 54,90 per meter

Jab Larice Vol. 2 1-6581-195

Jab Larice Vol. 2 195

€ 47,90 per meter

Jab Marlow 1-6815-091

Jab Marlow 091

€ 49,90 per meter

Jab Blackness 1-6710-020

Jab Blackness 020

€ 89,90 per meter

Chivasso Rocket CH2852/092

Chivasso Rocket 092

€ 59,90 per meter

Goelst 2901 dubbelspoor

Goelst 2901

Goelst 2901 dubbelspoor