Ophangsysteem gordijnen

Het ophangsysteem van uw gordijnen verdient minstens evenveel aandacht als de gordijnen zelf. Na de eerste beslissingen, zoals de kleur, het materiaal en de afwerking, vraagt ook de roede om de nodige expertise. U heeft uw gordijnen immers met zorg uitgekozen, zodat ze volledig aansluiten bij uw woonwens, en ook het ophangsysteem maakt deel uit van de uiteindelijke look. Luxueuze dikke gordijnen of lichte fijne vitrage en inbetweens vragen om een andere aanpak, zodat het uiteindelijke resultaat een harmonieus en stijlvol geheel vormt. Met ons ruime aanbod in gordijnrailsen, roederails en roedes van modern tot klassiek, vindt u vast het ideale ophangsysteem voor uw gordijnen.

Het afstemmen van gordijnen op een ophangsysteem

Raamdecoratie, inclusief het ophangsysteem van de gordijnen, is bepalend voor de uitstraling van een kamer, en het is dan ook interessant om het advies van professionals in te winnen. Het serviceteam staat u graag bij in uw keuze. Door ons ruim aanbod van gordijnrails, inclusief gebogen rails voor bochten, erkerrails en decoratieve afwerkingen, vindt u uw gegarandeerd hét ophangsysteem voor uw gordijnen. Wij helpen je graag bij het kiezen van alle mogelijke systemen die wij adviseren bij de gekozen gordijnen. Met leveranciers zoals Busche, Interstil, Forinn, XXL Designroede, Houles en Goelst hebben we een breed assortiment in huis, om voor elk interieur in elke stijl de juiste ophangsystemen toe te kunnen passen.

kiezen voor het juiste systeem

Raamdecoratie is bepalend voor de uitstraling van een kamer, en het is dan ook interessant om het advies van professionals in te winnen. Onze experts nemen ter plaatse de afmetingen op, voor een roede die op maat gemaakt wordt, en helpen u meteen ook bij uw keuze, zodat de roede op het vlak van kleur en diameter perfect aansluit bij uw gordijnen. We nemen ook het gewicht en de pakketbreedte van de gordijnen in acht, zodat we de nodige montagesteunen kunnen voorzien. Die steunen worden ook op maat gemaakt door XXL Designroede, gespecialiseerd in roedes in roestvrijstaal (RVS). 

Bekijk de mogelijkheden

Ontdek zelf het ruime aanbod in ophangsystemen voor gordijnen door contact op te nemen met ons team, of doe alvast inspiratie op via de website. Met onze jarenlange ervaring in het opmeten, afwerken en ophangen van railsen, roederailsen en roedes bent u verzekerd van het juiste ophangsysteem in uw stijl.

Heeft U geen tijd of zin om het ophangsysteem van de gordijnen zelf te monteren? Ga met onze professionele hulp voor een vakkundige montage en een perfect getrimd interieur. zie voorwaarden

KS rails met smartclick plafondbevestiging

KS rails met smartclick

€ 17,50 per meter

Witte goedlopende gordijnrails plafondbevestiging  nylon glijders.

Goelst 2102

€ 17,50 per meter

XXL Designroede 28mm RVS

XXL Designroede 28mm RVS

€ 125,00 per meter