Keuken inspiratie

Keuken inspiratie richt zich op lichte, ruime keukens waar de hele familie samenkomt rond de tafel om te eten en verhalen te delen. Een keuken vandaag heeft heel wat meer te bieden dan een gasvuur en een aanrecht voor avondmaaltijden. Van een snelle hap tot een uitgebreid diner, de moderne keuken is uitgerust om snel en efficiënt maaltijden te bereiden, maar het is ook een ruimte waar gerelaxt wordt met een kopje koffie. Gezelligheid en comfort met kwaliteitsvolle materialen staan dan ook voorop, in een hedendaagse keuken waar de hele dag door in geleefd wordt. Voor een plek waar u zowel hygiënisch kunt koken als gezellig kan ontspannen, is keuken inspiratie mooi meegenomen.

Haal méér uit uw keuken

Met de nodige keuken inspiratie ondervindt u dat er heel praktische tips en ideeën zijn om het meeste uit uw keuken te halen. Ga voor makkelijk te onderhouden materiaal voor zowel het aanrecht als de vloer. Vergeet niet om ook voldoende aandacht te schenken aan gordijnen of andere raamdecoratie. Een keuken krijgt immers dagelijks heel wat te verduren en de raambekleding dient dan ook makkelijk schoon te maken zijn. Bij het bereiden van een maaltijd zetten er zich snel geurtjes vast die moeilijk te verwijderen zijn bij verkeerd uitgekozen materiaal. Ook vet en vocht maken vervelende plekken. Om alles uit uw keuken te halen, werkt u met kwaliteitsvol materiaal voor vloeren en raamdecoratie, dat bovendien makkelijk en goed schoon te maken is.

Keuken inspiratie van professionals: zoveel stijlen, zoveel keuzes:

In een heldere keuken doen horizontale jaloezieën het goed, voor een raamdecoratie met een luchtige look die bovendien makkelijk afneembaar is. Rolgordijnen in waterafstotende stoffen zijn dan ook makkelijk af te nemen en bovendien verkrijgbaar in een ruim aanbod aan kleuren, zodat ze in elke keuken tot hun recht komen. Hetzelfde geldt voor de klassieke vouwgordijnen ook wel shades of blinds genoemd, zij vouwen op in verschillende hoogtes en door de wasbare stof regelmatig gewassen kunnen worden. 

Voor een gewaagdere look kiest u voor plissés en duetten, waarmee u kunt spelen met hoogtes en kleur. De Dust Block beschermende laag maakt tevens dat ze vuil- en vochtafstotend zijn. Zoekt u keuken inspiratie voor grote ramen? Kies voor verticale lamellen of panels van trendy stoffen met een Dust Block beschermlaag en design afwerking van aluminium of wenge houten baleinen. Daarnaast biedt de collectie ook nog steeds aluminium en PVC kwaliteiten.

Panelen zijn ook toepasbaar in keukens en kun je in diverse  maatwerk collecties vinden, ondanks vele uni stofkwaliteiten vind je ze ook in diverse mooie printen, en op de meest mooie ophangsystemen. 

Waar kunt u meer keuken inspiratie opdoen?

De wereld van keuken inspiratie is erg groot, en professioneel advies om net die juiste decoratie te vinden kan erg handig zijn. Neem vrijblijvend contact op om keuken inspiratie voor uw keuken op te doen!

keuken inspiratie
Luxaflex silhouette

Meest verkochte producten in deze ruimte

Artelux Liv 04

Artelux Liv 04

€ 55,50 per meter

Jab-william-1-6361-123

Jab William 123

€ 47,90 per meter

XXL Designroede 28mm RVS

XXL Designroede 28mm RVS

€ 125,00 per meter