Binnen Zonwering 

Binnen zonwering  houdt in de zomer de warmte uit het huis, en zorgt in de winter dat de kou geen kans krijgt. Heerlijk voor een comfortabele temperatuur door het jaar, maar zonwering binnen is door de energiebesparing ook lief voor uw portemonnee. Door het grote aanbod van zonwering  vindt u zelfs voor speciale raamvormen, zoals draaikiepramen, schuine ramen of serres, een binnen zonwering  die aansluit bij uw behoefte. Omdat de collectie de laatste modetrends op de voet volgt, is er bovendien een scala aan trendy kleuren beschikbaar, maar ook klassieke en tijdloze kleuren behoren tot de mogelijkheden. Klaar om uw zonwering binnen te ontdekken?

Inspiratie voor elk huis

Voor elk interieur is er een binnen zonwering , zodat u in iedere ruimte kunt genieten van de talloze voordelen van deze raamdecoratie.  uiteindelijk kent iedereen de  horizontale aluminium jaloezieën ( de luxaflexen ) De horizontale jaloezie laat nog steeds op een bijzondere manier het licht mooi naar binnen filteren. De horizontale houten jaloezie heeft vaak de voorkeur voor een iets warmere uitstraling. vooral geliefd in mooie houtstructuren en hippe kleuren. Wanner je wil kun je ze dan nog een extra dimensie geven en afstylen met ladderbanden.  

Door de vele mogelijkheden in stoffen en materialen in diverse zonweringen creëert u zelf de sfeer die u verkiest. Wilt u graag een warme gloed in de kamer? Ga voor een lichte stof in een warme kleur, zoals rood of oranje. Combineer de zonwering ook eens met lange gordijnen zo maak je de ruimte in een klap zonwerend en sfeervol. Liever een volledig verduisterde ruimte? Of hou je van praktisch en strak?  Dat kan met stevige, zonwerende raamdecoratie. Kies bovendien zelf welke bedieningsoptie past bij uw woonwens. Een gemotoriseerde aansturing is snel en makkelijk, terwijl smartcord, comfortcord en handgreep bedieningen kindvriendelijke oplossingen zijn.

Zonwering  voor iedereen

Als Luxaflex inspiration dealer vindt u bij ons de nieuwste collectie. Daarnaast hebben we ook gevestigde namen in de wereld van binnen zonwering , zoals VELUX, BeCe, Multisol en Colors. Ons productaanbod bestrijkt een scala aan mogelijkheden, zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, plissés, duetten, duplis, silhouetten, verticale lamellen, shutters, facetten en duo rolgordijnen. Wat u ook verkiest, ons team van experts in zonwering  helpt u graag verder met uw woonwensen.

Service: van Attent tot Zorgeloos

Heeft u reeds een idee voor de zonwering  voor uw woning? Of wilt u nog inspiratie opdoen en gedachten uitwisselen? We staan u graag bij, van het eerste advies met een inmeetservice tot de uiteindelijke montage. Door onze jarenlange ervaring kunnen we het gepaste advies geven. Onze gekwalificeerde binnenhuisadviseur komt bij u aan huis en beschikt over een ruim scala aan stalen, om u meteen een beeld te geven van het resultaat. Ook voor een snelle en perfecte montage kunt u rekenen op ons team van vakmensen. En met onze after-sales services kunt u ook na de installatie advies inwinnen voor een zorgeloos onderhoud.

Meest verkochte producten in deze ruimte

Kobe Locking CS 4018-8

Kobe Locking CS 8

vanaf € 137,50

Kobe Locking CS 4018-19

Kobe Locking CS 19

vanaf € 137,50

montageservice

Montageservice

€ 17,50 per meter