Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie anno 2018 toont ideeën en foto's van badkamers die niet alleen praktisch zijn, maar ook comfortabel. De badkamer heeft de laatste jaren een ware transformatie ondergaan. Een moderne badkamer is dan ook een plek waar luxe en comfort elkaar ontmoeten. Daarbij heeft elk familielid wel zijn eigen opvattingen over het perfecte badritueel, van een energieke douche tot een ontspannend bad.  Net omdat er zulke hoge eisen gesteld worden aan deze ruimte, is inspiratie voor de inrichting en afwerking een must. U vindt vast en zeker een praktische tip of een innovatief idee om ook uw badkamer net dat tikje extra te geven.

Badkamer inspiratie: kwalitatieve styling

Klassiek, trendy of tijdloos. Welke stijl u ook kiest voor uw badkamer inspiratie, het staat vast dat u van uw badkamer een zen-ruimte wil maken, waar u even tot rust kunt komen. Een goede afscherming van buitenaf is zeker welkom om privacy te verzekeren en in alle rust te baden. Hoe zorg je er dan voor dat er toch voldoende daglicht binnenkomt? Met kwaliteitsgordijnen, aangepast aan uw ramen, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Ook zijn goede gordijnen vocht- en schimmelwerend, wat uitermate belangrijk is voor een gezonde luchtkwaliteit. Uw badkamer is bovendien een ruimte waar het fijn is als alle details, zoals handdoeken, mandjes en gordijnen, op elkaar afgestemd zijn. Met stijlvolle raamdecoratie creëert u een rustgevende plek waar elk detail tot zijn recht komt.

Het juiste gordijn of raamprodukt voor uw badkamer

In een badkamer wordt vaak gekozen voor draaikiepramen, omdat dit soort vensters voldoende lucht binnenlaat, maar ook de privacy verzekeren. Om een draaikiepraam efficiënt te kunnen benutten, zijn horizontale jaloezieën een uitstekende keuze. Ga voor kwalitatief materiaal, zoals aluminium, om te voorkomen dat de lamellen oxideren.  Ook zijn er diverse kwaliteiten die eruit zien als een houten jaloezie maar goed bestemd zijn tegen vocht. Kleed ze af met decoratief ladderband en je hebt een trendy maar ook praktisch raamprodukt. Voor een speelsere en strakkere look zijn de plissés of duettes erg populair. Kies  bijvoorbeeld voor een raamprodukt die je vast op het raam kunt monteren zodat deze meebeweegt met het draaien en kiepen van het raam. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een top-down bottum-up functie. Hiermee bepaal je zelf welk deel je van je raam wil bedekken.  De plisee, duette, jaloezie of het vouwgordijn, kun je dan van boven naar beneden en andersom bedienen. Het licht laat je op deze manier naar binnen schijnen, maar biedt alsnog wel privacy . Voor badkamer inspiratie voor een luxueuze uitstraling zijn er ook nog rolgordijnen, duorolordijnen, shutters, en ( wanneer de ruimte dit toelaat ) lange gordijnen.

Een badkamer naar uw stijl

Praktisch, speels, luxueus, … Heeft u reeds een voorkeur voor een type gordijn? Of wilt u nog wat meer badkamer inspiratie opdoen? Met het advies van onze professionals bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meest verkochte producten in deze ruimte

Jab Ted 1-6774-055

Jab Ted 055

€ 22,90 per meter

Jab Ted 1-6774-051

Jab Ted 051

€ 22,90 per meter

Jab Ted 1-6774-050

Jab Ted 050

€ 22,90 per meter