Inspiratie

Vaak doe je op diverse manieren inspiratie op. 

Bij iemand thuis, tijdens je reis in het buitenland, in een bijzonder hotel, de woningbladen of natuurlijk online. Keuzes maken is niet altijd gemakkelijk, zeker wanneer het gaat om de inrichting van je eigen huis of werkruimte waar je je dagelijks vooral prettig wilt voelen.

Ook de praktische kant van diverse raamdecoratie en vloeren is zeker niet geheel onbelangrijk. Met jouw inspiratie, onze kennis, en de door ons verzorgde uitvoering/montage, creëren wij samen een perfect eindresultaat..

Bent U benieuwd naar onze ideeën, omdat U zich gewoonweg met andere zaken bezig wilt houden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs! Of het nu gaat om gordijnen , zonwering, vloeren zoals tapijt, pvc,of laminaat of de juiste combinatie van het geheel , wij helpen en ontzorgen graag.

Kom naar de winkel en laat je inspireren door ons zeer uitgebreide assortiment of maak een afspraak. 

meer over ons
woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie 

Woonkamer inspiratie kun je op talloze manieren opdoen. Van magazines tot tv programma's of meubelwinkels, er is informatie in overvloed wanneer u uw interieur wil aanpassen. Toch is het soms moeilijk om tussen het bos de bomen te zien, en net die inspiratie te vinden die u zoekt.

Raamdecoratie, vloeren of zonwering perfect afgestemd op uw interieur!
slaapkamer inspiratie Luxaflex

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie opdoen is een bezigheid waarbij het advies van een professional zeker welkom kan zijn. We brengen zomaar even één derde van ons leven al slapend door, en de slaapkamer is dan ook een ruimte die de nodige aandacht verdient. Een goede nachtrust begint bij een juiste inrichting van een slaapkamer, waarvoor extra slaapkamer inspiratie steeds welkom is.

Slaapkamer inspiratie voor een goede nachtrust
Er zijn diverse mogelijkheden raamdecoratie voor in uw keuken.

Keuken inspiratie

Keuken inspiratie richt zich op lichte, ruime keukens waar de hele familie samenkomt rond de tafel om te eten en verhalen te delen. Een keuken vandaag heeft heel wat meer te bieden dan een gasvuur en een aanrecht voor avondmaaltijden. Van een snelle hap tot een uitgebreid diner, de moderne keuken is uitgerust om snel en efficiënt maaltijden te bereiden, maar het is ook een ruimte waar gerelaxt wordt met een kopje koffie. 

Bekijk de inspiratie!
badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie anno 2018 toont ideeën en foto's van badkamers die niet alleen praktisch zijn, maar ook comfortabel. De badkamer heeft de laatste jaren een ware transformatie ondergaan. Een moderne badkamer is dan ook een plek waar luxe en comfort elkaar ontmoeten. Daarbij heeft elk familielid wel zijn eigen opvattingen over het perfecte badritueel, van een energieke douche tot een ontspannend bad.

Inspiratie voor elke badkamer
Luxaflex dealer Haarlem

Luxaflex inspiration dealer

Roseleur Interieurmode is Luxaflex Inspiration dealer. Hierdoor bent u verzekerd van een zowel uitstekend advies in de winkel als aan huis. Onze adviseurs en monteurs houden hun kennis namelijk bij door jaarlijks op trainingen bij Luxaflex te gaan.  

BEKIJK DE COLLECTIE
Artelux roomplanner

Gordijn inspiratie voor  Artelux gordijnen.

Bekijk hier alle Artelux mogelijkheden in de Artelux roomplanner.  In de Artelux roomplanner kunt u met een paar muisklikken eenvoudig uw gekozen gordijnen zien in een door u gekozen ruimte. Ook kunt u bijvoorbeeld de kleuren van de muur aanpassen of enkele accessoires in kleur aanpassen.  Op deze manier ziet u gelijk visueel hoe uw gordijnen in uw woning passen en deze de juiste sfeer creëren. 

Bekijk de Artelux roomplanner

Gordijn inspiratie voor Kendix gordijnen.

Bekijk hier alle Kendix mogelijkheden in de Kendix roomplanner. In de Kendix roomplanner kunt u met een paar muisklikken eenvoudig uw gekozen gordijnen zien in een door u gekozen ruimte. Ook kunt u bijvoorbeeld de kleuren van de muur aanpassen of enkele accessoires in kleur aanpassen. Op deze manier ziet u gelijk visueel hoe uw gordijnen in uw woning passen en deze de juiste sfeer creëren.

bekijk de Kendix roomplanner
De Ploeg roomplanner

Gordijn inspiratie voor De Ploeg gordijnen.

Bekijk hier alle De Ploeg mogelijkheden in de Ploeg roomplanner. In de Ploeg roomplanner kunt u met een paar muisklikken eenvoudig uw gekozen gordijnen zien in een door u gekozen ruimte. Ook kunt u bijvoorbeeld de kleuren van de muur aanpassen of enkele accessoires in kleur aanpassen. Op deze manier ziet u gelijk visueel hoe uw gordijnen in uw woning passen en deze de juiste sfeer creëren.

Bekijk de Ploeg roomplanner
Ado roomplanner

Gordijn inspiratie voor Ado gordijnen.

Bekijk hier alle Ado mogelijkheden in de Ado roomplanner. In de Ado roomplanner kunt u met een paar muisklikken eenvoudig uw gekozen gordijnen zien in een door u gekozen ruimte. Ook kunt u bijvoorbeeld de kleuren van de muur aanpassen of enkele accessoires in kleur aanpassen. Op deze manier ziet u gelijk visueel hoe uw gordijnen in uw woning passen en deze de juiste sfeer creëren.

Bekijk de Ado roomplanner
vloerenwijzer

Vloerenwijzer

Bekijk online een groot deel van onze vloercollectie.  Compleet met alle technische gegevens en prijzen van Tapijten, Linoleum, Karpetten, laminaat, PVC,  inloopmatten en nog veel meer. Uiteraard worden alle vloeren vakkundig door ons geadviseerd en vakkundig gelegd. 

Bekijk onze vloerenwijzer