Wij werken met een klein team van vakbekwame mensen, waardoor wij u van de beste service en kwaliteit kunnen voorzien.

Charel Roseleur

Charel verricht het algehele traject van woninginrichting, van adviseren en inmeten tot de montage.
Verder werkt hij samen met aannemers en architecten bij de begeleiding van projecten.

Claudia Roseleur

Claudia begeleid u bij de keuze van de woningstoffering. Voor elk interieur en in elke stijl kan zij een passend advies geven, om zo een prachtig eindresultaat te creëren.

Elly van Beelen

Elly confectioneert al ruim 20 jaar bij ons de gordijnen. Door haar kennis en ervaring kunnen wij onze klanten een zeer breed confectiepakket aanbieden.

Pieter Schipper

Allround medewerker van advies tot montage

Naast ons vaste team werken wij samen met ervaren stoffeerders en externe naaiateliers. Deze mensen oefenen met dezelfde passie als ons hun vak uit en streven ook naar de beste service en kwaliteit. Voor elke werkzaamheden hebben wij de juiste mensen in huis, aangezien een PVC vloer niet hetzelfde werk is als een traploper leggen of een electrische Luxaflex horizontale jalouzie aan te sluiten.

Ben Aardenburg

Ben is de specialist voor uw raambekleding. Raamdecoratie , gordijnrailsen, shutters en roede.

Aron Louwe

Wij werken al meer dan 10 jaar samen met deze alround stoffeerder. Gespecialiseerd in diverse soorten vloeren. Het leggen van tapijt, maar ook PVC vloeren, marmoleum en harde vloerbedekkingen zijn voor hem dagelijkse bezigheden.

Roland Adrichem

Ook met deze alround stoffeerder werken wij al meer dan 10 jaar samen. Speciallist in alle soorten vloeren, maar ook een gordijnrails met bochten is voor hem geen enkel probleem.