Harde vloeren

Harde vloeren hebben de laatste jaren een ware transformatie doorgemaakt en zijn geëvolueerd naar comfortabele vloeren met slimme plaatsingssystemen. Een harde vloer is een uitstekende basis voor elke kamer, van keuken tot badkamer en slaapkamer. Door de vele mogelijkheden in materiaal, vindt u makkelijk een vloer die past bij uw woonwensen. Wilt u vlekken vermijden en goed afwasbare vloer hebben? Zoekt u naar extra isolering voor warmte en geluid? Heeft u graag een vloer met een luxueuze uitstraling? Harde vloeren bieden talloze verschillende mogelijkheden, maar een aantal eigenschappen hebben ze altijd gemeen: ze zijn kwaliteitsvol, slijtvast en goed bestand tegen vlekken.

Laminaat, PVC or Marmoleum: elke vloer heeft zo zijn voordelen

Laminaat

Laminaat is als een kameleon, die makkelijk de look kan aannemen die u zoekt. Een houtstructuur met nerven en knoesten of net een natuursteenlook, het kan allemaal. Deze harde vloeren hebben dan ook snel een luxueuze uitstraling, voor een verfijnde stijl in elke kamer. Vermijd laminaat wel in de badkamer, omdat de onderlaag kan opzwellen bij teveel vocht.

PVC vloeren

Deze geluiddempende en sterke variant van harde vloeren is bestand tegen vocht en uiterst gemakkelijk in onderhoud. Kies voor verlijmde PVC of een PVC klikvloer. De eerste variant wordt direct op een glad gemaakte ondervloer verlijmd, met eventueel de mogelijkheid tot een extra Jumpax ondervloer. De PVC klikvloer komt op een HDF drager met een daaronder een kurklaag. Ideaal wanneer het snel moet gaan, omdat het leggen in een mum van tijd gebeurd is. De klikvloer is bovendien egaliserend én verhuisbaar.

Marmoleum

Deze variant van linoleum met een marmerachtige structuur komt in een groot scala aan kleuren. De vloer is de laatste jaren dan ook aan een ware opmars bezig en is erg populair voor een industriële look. Denk bijvoorbeeld aan een betonkleur om het klassieke en moeilijk te onderhouden beton te vervangen, maar ook poederkleuren doen het erg goed voor een warme gloed in elke kamer. Omdat de vloer te combineren is met vloerverwarming, zijn deze harde vloeren ook in de winter heerlijk behaaglijk.

Harde vloeren: ontelbare voordelen

Met keuze uit laminaat, PVC vloeren, en marmoleum vindt u vast harde vloeren die ook voor u thuis geschikt zijn. Ziet u door het bos de bomen niet meer? Ons team van experts staat u graag bij met vakkundig advies. Bekijk alvast de foto’s op de website, maar kom zeker ook eens langs voor meer vrijblijvende informatie.

PVC vloer
PVC vloer
Quick step laminaat
legservice laminaat
tapijt
M flor PVC vloer

Meest verkochte producten in deze ruimte

montageservice

Montageservice

€ 17,50 per meter