Shutters op maat

Shutters op maat zijn de nummer 1 keuze voor een sfeervolle en luxueuze uitstraling voor elke kamer. Een stevig paneel met houten lamellen wordt aan een raam bevestigd, voor een instant mediterrane look voor je keuken, living, slaapkamer of badkamer. Gebruik shutters in de living of slaapkamer om de warmte buiten te houden, maar voldoende daglicht binnen te laten. In de badkamer verzekeren ze je privacy, terwijl ze van je keuken een gezellige en mondaine ruimte maken. Van een landelijk huis tot een stadswoning, van lange ramen tot schuine vensters, shutters op maat creëren een zuiderse luxesfeer die uw interieur net dat tikje extra geeft.

Wat maakt onze shutters op maat zo bijzonder?

Omdat we werken met kwaliteitsvol materiaal, zijn de shutters op maat van ons huismerk Colors niet alleen stevig, maar ook bijzonder mooi. De veelzijdigheid in shutters maakt dat ze in zowat elk interieur tot hun recht komen. Speel zelf met de mogelijkheden in lamelbreedtes, houtsoorten en kleuren voor raamdecoratie in uw stijl die volledig op maat gemaakt is. Kies uit diverse houttypes, zoals Primewood en Ecowood, en verschillende beits- en lakkleuren uit de Colors collectie. Pure White doet het bijvoorbeeld goed in een lichte, zonnige ruimte, terwijl French Oak een exclusieve toets geeft aan uw shutters. Welke shutters op maat u ook verkiest, op discrete wijze toveren ze uw ruimte om tot een sfeervolle kamer.

Waarom zijn shutters op maat de juiste keuze voor uw huis?

Onze professionals staan u bij met raad en daad, van het eerste advies tot de vakkundige montage. Omdat we werken met 100% maatwerk komen we zelf aan huis om de opmetingen te doen. Daar helpen we u meteen graag verder met vrijblijvend advies, zodat uw shutters op maat vindt die perfect aansluiten bij uw stijl en interieur. De Colors  shutters op maat staan voor zonwering met een unieke look. Al onze houten binnenluiken van Colors  zijn afgewerkt met scharnieren in kleur en extra stevige, rechte lamellen. De afwerking met meubellak zorgt voor de finishing touch. De lamellen zijn zo niet alleen krasvast, maar ook vocht- én UV-bestendig.

U vraagt, wij leveren

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om ook de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. We staan u graag bij met inspiratie en praktische tips voor uw interieur. Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat de mogelijkheden zijn in afwerking en montage voor uw shutters op maat.

Meest verkochte producten in deze ruimte