Horren

Door charel Roseleur

Nu het voorjaar er weer aan komt en de temperatuur weer wat hoger wordt is het heerlijk om weer de ramen op een kier of zelfs wagenwijd open te zetten. Helaas heeft dit als enige nadeel dat de insecten zorgeloos uw woning in kunnen met alle nare gevolgen van dien.Gelukkig kunnen wij deze hinderlijke insecten op een eenvoudige manier buitenhouden door middel van een hor.

Er zijn veel diverse horren te verkrijgen met diverse gaassoorten. In onze collectie hebben wij de gehele collectie Luxaflex horren welke wij bij u thuis meten en monteren.

Hieronder geven wij u een overzicht van de te verkrijgen types.

Rolhor

De rolhor heeft een eigentijds design en is haast voor elk type raam beschikbaar. Ook voor uw dakramen. Verkrijgbaar in vier standaard kleuren (wit, creme, zilver en antraciet), en tegen een meerprijs verkrijgbaar in alle Ral kleuren.

Inzethor

Door zijn uiterst geringe inbouwdiepte biedt een inzethor een goede oplossing voor draaikiepramen. Deze kan zonder te boren en te schroeven in uw houten, kunstof of aluminium draaikiep gezet . Ook kan in de meeste gevallen de inzethor gewoon blijven zitten in het raam als u uw draai-kiepraam op slot doet.

Een extra praktische oplossing is de inzetrolhor. Deze kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

Vaste hor

De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte, hij wordt vlak tegen het kozijn gemonteerd. Er zijn verschillende montage mogelijkheden en is zowel binnen als buiten te plaatsen.

Scharnierende hordeur

De scharnierende Luxaflex hordeur, welke zowel binnen als buiten te monteren is, heeft nagenoeg geen kunstof componenten. Als optie verkrijgbaar als Saloon deur waardoor deze zowel naar binnen als naar buiten draait. Ideaal als u uw handen vol heeft.

Schuifende hordeur

Deze Luxaflex schuifende hordeur kenmerkt zich door zijn eenvoudige bedieningsgemak en soepele bediening. Ook is de schuivende hordeur ideaal voor grotere openingen.

Plisse hordeur

De Luxaflex plissé hordeur welke met zwart of grijs geplisseerd gaas leverbaar is heeft een zeer decoratieve uitstraling. Deze hor kan op elke gewenste plaats blijven staan en is zowel binnen als buiten te plaatsen. Een ander groot voordeel van deze Luxaflex plissé hordeur is dat deze door zijn zeer platte ondergeleider van slechts 3 mm hoog uitermate geschikt is voor rolstoelen en kinderen.

Rolhordeur

De Luxaflex rolhordeuren zijn verkrijgbaar in diverse typen afhankelijk van uw wensen en situatie. Deze deur kan als een zelfsluiter geleverd worden of juist stoppen op een vooraf ingesteld punt. Ook hebben sommige deuren een geïntegreerde borstelset zodat de geleiders schoon blijven.

Soorten gaas

Afhankelijk van het door u gekozen model heeft Luxaflex diverse kleuren, dessins en structuren gaassoorten. Zwart, Grijs, Wit, Polltex tegen allergie , Reflex black tegen de warmte, dessins etc.. Voor elk type hor is er dus het juiste gaas soort.

Graag nodigen wij uit om in onze winkel in Haarlem te komen om alle type horren te zien en te proberen. Zoals reeds gemeld komen wij ook bij u thuis om uw Luxaflex horren in te meten en te monteren.

Reacties

Riek 1 Juni 2017

Ik zoek een inbouw rolhor dun wat ik in het kozijn kan monteren totale breedte met strip zijkant ia 52 centimeter. En lang 1 meter 51 Wat zijn de koste van dit hor en is het te verkrijgen in deze maat ( zit er een in maar is aan vervanging toen Met vriendelijke groet

Naam
E-mail*
Uw bericht