Luxaflex® Morgen in huis

Door charel Roseleur

Metamorfose in één dag!

Kies je favoriete rolgordijn en bestel. De dag er na volledig op maat gemaakt in huis! Dit is mogelijk, met Luxaflex® Morgen in huis. Voor mensen die gewoon niet langer kúnnen wachten op hun nieuwe Rolgordijn! 

Luxaflex® en Roseleur Interieurmode in Haarlem hebben nu een wel een bijzonder snelle service voor uw rolgordijn op maat. U kunt namelijk uw rolgordijn morgen op maat in huis hebben.  Indien u de maten van uw rolgordijn doorgeeft, een keuze in onze winkel maakt in de diverse rolgordijn collecties van transparant tot verduisterend en wij deze voor 11.00 uur bij Luxaflex kunnen bestellen, worden deze de volgende dag door Luxaflex®  bij ons in de winkel afgeleverd. (onder voorbehoud dat het materiaal voorradig is. )

Natuurlijk kunnen wij de rolgordijnen ook op afspraak voor u inmeten en desgewenst  voor u vakkundig op afspraak monteren door onze eigen montageservice.  Een groot voordeel van deze montageservice is dat de rolgordijnen exact op maat worden ingemeten en vakkundig worden gemonteerd. U krijgt een demonstratie voor de bediening, de rolgordijnen worden kindvriendelijk gemonteerd en uiteraard krijgt u de originele Luxaflex®  garantie welke oploopt tot 5 Jaar.  (Vraag in onze winkel naar de garantiebepalingen.) De service van meten en monteren heeft afhankelijk van de tijdsperiode een langere levertijd, maar is nog altijd snel. Vraag naar de mogelijkheden voor een inmeetafspraak in de winkel of vul hier het contactformulier in.

Spelregels

-Wanneer de Rolgordijn order voor 11 uur op een werkdag is besteld, wordt deze de volgende werkdag bij Roseleur Interieurmode geleverd. (Werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, nationale feestdagen uitgezonderd).

-Geldt voor rolgordijnen uit de Luxaflex® Collectie 2016, L en XL hardware.

-Nano Rolgordijnen, Twist® Shades of rolgordijnen met andere doeken en hardware zijn uitgezonderd van deze service.

-De rolgordijnen worden de volgende werkdag bij Roseleur Interieurmode in Haarlem afgeleverd. 

-Bij een bestelling van 6 rolgordijnen in overleg.

-Deze service is vanaf 1 September 2016 bij ons beschikbaar.

Profiteer van deze snelle service en bestel nu een rolgordijn op maat welke de volgende werkdag geleverd wordt !

Verder lezen

Interieuradvies aan huis

Door charel Roseleur

Afgelopen voorjaar hebben we een prachtig project aan het Spaarne gerealiseerd. De eigenaresse van de woning vroeg ons om haar in contact te brengen met een interieurarchitect, die haar kon verrassen met een ontwerp voor de renovatie van de woning. We hebben geen moment geaarzeld om Juliëtte van der Hulst van De Juul voor te stellen. Als interieurarchitect verdiept zij zich moeiteloos in de smaak en voorkeuren van de klant. Passend bij de bewoonster, werd het interieur voorzien van een stoere uitstraling, gemoedelijk, sfeervol met als basiskleuren groen, bruin en zwart. De woning is van zichzelf erg licht, waardoor de veelal donkere kleuren mooi uitkomen en niet te zwaar worden.

Voor de raampartijen op de begane grond is gekozen voor de vitrage stof Allround van Christian Fischbacher in combinatie met overgordijnen Fabio van Jab. Voor de rails werd gekozen voor de bronzen roedes van Interstil. De woonkamer kreeg een karpet van 3,5 x 5,5m, een mooie Tencel uitvoering van Santushti Jacaranda. De kleuren combinatie van groen, bruin en zwart is volledig op elkaar afgestemd, de keuze van de interieurarchitect liet zien dat je voor combinaties niet binnen 1 merk hoeft te zoeken, maar binnen ons volledige assortiment combinaties kunt maken.

Het is een prachtig project geworden waar de klant zich volledig in thuis voelt.

Op de eerste verdieping is een PVC vloer van Colors@Home gelegd met grote tegel. De hoofdslaapkamer kreeg verduisterende gordijnen Luciano,  en rondom het bed een Karpet Infinity op maat gemaakt, beiden van Jab.

Overige kamers zijn uitgevoerd met afwisselend luxaflex, gordijnen Carine van Artelux en inbetween gordijnen Scalea van Jab.

Door onze nauwe samenwerking van advies tot uitvoering hebben wij een prachtig geheel kunnen creëren. 

 

 

Verder lezen