Interieuradvies aan huis

Door charel Roseleur

Afgelopen voorjaar hebben we een prachtig project aan het Spaarne gerealiseerd. De eigenaresse van de woning vroeg ons om haar in contact te brengen met een interieurarchitect, die haar kon verrassen met een ontwerp voor de renovatie van de woning. We hebben geen moment geaarzeld om Juliëtte van der Hulst van De Juul voor te stellen. Als interieurarchitect verdiept zij zich moeiteloos in de smaak en voorkeuren van de klant. Passend bij de bewoonster, werd het interieur voorzien van een stoere uitstraling, gemoedelijk, sfeervol met als basiskleuren groen, bruin en zwart. De woning is van zichzelf erg licht, waardoor de veelal donkere kleuren mooi uitkomen en niet te zwaar worden.

Voor de raampartijen op de begane grond is gekozen voor de vitrage stof Allround van Christian Fischbacher in combinatie met overgordijnen Fabio van Jab. Voor de rails werd gekozen voor de bronzen roedes van Interstil. De woonkamer kreeg een karpet van 3,5 x 5,5m, een mooie Tencel uitvoering van Santushti Jacaranda. De kleuren combinatie van groen, bruin en zwart is volledig op elkaar afgestemd, de keuze van de interieurarchitect liet zien dat je voor combinaties niet binnen 1 merk hoeft te zoeken, maar binnen ons volledige assortiment combinaties kunt maken.

Het is een prachtig project geworden waar de klant zich volledig in thuis voelt.

Op de eerste verdieping is een PVC vloer van Colors@Home gelegd met grote tegel. De hoofdslaapkamer kreeg verduisterende gordijnen Luciano,  en rondom het bed een Karpet Infinity op maat gemaakt, beiden van Jab.

Overige kamers zijn uitgevoerd met afwisselend luxaflex, gordijnen Carine van Artelux en inbetween gordijnen Scalea van Jab.

Door onze nauwe samenwerking van advies tot uitvoering hebben wij een prachtig geheel kunnen creëren. 

 

 

Reacties

Petra 11 Augustus 2016

Super Gaaf!

Naam
E-mail*
Uw bericht