In de maand juli en Augustus  ontvangt u bij een totale orderwaarde van € 999*,- aan Rollende** Luxaflex® producten een UE ROLL 2 speaker t.w.v. €99,99 gratis.

* Het bedrag van € 999,- is incl. btw en gebaseerd op de tijdens de actieperiode geldende verkoop adviesprijzen voor raamdecoratie en opties van Luxaflex Nederland.

** Dit zijn: Luxaflex® Silhouette, Facette®, Twist® Shades en Luxaflex® Rolgordijnen (m.u.v. Nano).

* De actieperiode is van 1 juni t/m 31 augustus 2017.
* Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd op de adviesverkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex Nederland.

Ultimate Ears ROLL 2 speaker verzilveren

Op de website http://www.uebenelux.com/luxaflex kunt u uw adres- en aankoopgegevens achterlaten. Na validatie van deze gegevens zorgen zij dat u de UE ROLL 2 speaker zo spoedig mogelijk en geheel gratis ontvangt op uw huisadres. De speaker dient uiterlijk 30 september via de website verzilverd te zijn.

Ultimate Ears ROLL 2 speaker

Ultimate Ears is een onderdeel van Logitech en staat bekend om het smaakvolle, eigentijdse design van hun producten. De
Ultimate Ears ROLL 2 speakerwinkelwaarde van deze compacte en veelzijdige speaker is €99,99.

De speaker is eenvoudig te verbinden met je telefoon, tablet of ander device via blue tooth maar onder een waterdicht klepje zit
verder een micro-USB poort voor opladen (kabel wordt meegeleverd) en een 3,5 mm jack-poort voor directe connectie met het apparaat.

De UE Roll heeft een IPX 7 waardering qua waterdichtheid. Dit betekent gebruik onder de douche of in (zwem)bad geen enkel probleem is. Lekker als je zit te picknicken aan de waterkant!

  • Onbeschaamd geweldig 360º-geluid.
  • Groots, krachtig, prachtig geluid
  • Tot 30 minuten waterdicht tot een diepte van 1 meter
  • Acculevensduur van 10 uur en draadloos bereik van 30 m (100 ft)*
  • Bevestigbaar elastisch koord van mariene kwaliteit
  • Companion-app en 'over-the-air' speakerupdates.

Meest verkochte producten in deze ruimte