Karpetten op maat

Karpetten op maat of vloerkleden zijn een makkelijke en hippe manier om je kamer af te werken. Daarom zijn ze zo ontzettend populair. Het is leuk om af en toe kleine aanpassingen te maken aan je interieur, en met karpetten op maat gaat dat beter dan ooit. Want zo eenvoudig als karpetten op maat zijn, zo veelzijdig zijn ze ook.

De voordelen op een rijtje

Dat karpetten op maat heerlijk warm aan de voeten zijn, is een vaak genoemd voordeel, maar wist u dat ze ook geluid dempen? Ideaal voor een rustige sfeer in de woonkamer of slaapkamer. Voor grote ruimtes bieden karpetten op maat bovendien een creatieve oplossing om het interieur te structureren. Extra large karpetten op maat in uw woonkamer geven een visueel kader aan bijvoorbeeld de zithoek. Ga voor zachte kleuren voor meer warmte, of een streepje kleur voor een modern effect. Karpetten op maat benadrukken uw woonstijl en passen binnen elke woning, van boerderij op het platteland tot loft in de stad.

ons assortiment

Onze grote selectie bestaat uit karpetten op maat van onder andere Cunera, Jacaranda, Brink en Campman, Designers Guild, JAB en Christian Fischbacher. Dit merk heeft Merino wollen en linnen karpetten, terwijl JAB maatwerk levert in allerlei kwaliteiten met de stof alcantara, fantasielinnens en leder als randafwerking. Desso, Bonaparte en Parade karpetten leveren dan weer zowel op maat met eigen diverse afwerkingen als in standaard formaat.

Met een heel gamma aan kleuren en structuren, zoals bouclé, frisé of saxony, hebben we voor elke interieurliefhebber karpetten op maat beschikbaar. Kindjes in huis? Laat eventueel een extra vuilafstotende coating aanbrengen, of kies voor antislip aan de onderzijde.

De karpetten worden op maat geweven of gemaakt van kamerbreed tapijt met een heel scala aan beschikbare afwerkingen. De randafwerking in leer staat voor een moderne, industriële look, terwijl een katoenen of linnen afwerking een zachte uitstraling heeft. Ook festoneren, het omzoomen van het karpet met bijpassend garen geeft een kwalitatieve afwerking voor tapijt. Bij blind banderen is de band nauwelijks zichtbaar, voor een minimalistische look die erg goed staat bij dikke karpetten op maat. Ook biedt ons programma in maatwerk afgewerkte randen met door jouw gekozen meubelstoffen, zo creeer je jouw eigen unieke karpet.

Fris je woning op met karpetten op maat

De keuze in kwaliteiten, kleuren en afwerkingen is zo ruim, dat er voor elke woonsmaak geschikte karpetten op maat te vinden zijn. Karpetten op maat zijn gezellige sfeermakers voor een frisse look voor uw interieur. Ons team van experts staat u graag bij met al uw vragen. Doe inspiratie op onze website, maar aarzel vooral niet om ook eens langs te komen. 

Meest verkochte producten in deze ruimte