Woonkamer inspiratie 

Woonkamer inspiratie kun je op talloze manieren opdoen. Van magazines tot tv programma's of meubel winkels, er is informatie in overvloed wanneer u uw interieur wil aanpassen. Toch is het soms moeilijk om tussen het bos de bomen te zien, en net die inspiratie te vinden die u zoekt. Een woonkamer is het centrale punt van een huis, en u wilt deze kamer de look en feel geven die past bij uw smaak. Het is dan ook fijn om extra advies te hebben van een specialist die jou met raad en daad bijstaat bij het kiezen van je raamdecoratie, gordijnen of diverse vloerbedekking. Want of het nu gaat om net die perfecte zonwering of dat leuke vintage vloerkleed, wij als specialisten met onze ervaring hebben het advies dat u zoekt. Is uw woonkamer klaar voor een opfrisbeurt?

Haal alles uit uw woonkamer 

U wilt een woonkamer die aansluit bij uw wensen. Heeft u jonge kinderen die graag spelen in de woonkamer, en daarvoor een eigen plekje nodig hebben? Gebruikt u de woonkamer vaak voor etentjes en sociale aangelegenheden? Of wilt u net een woonkamer waarin het heerlijk stil is, om in alle rust een boek te lezen of tv te kijken? Met aangepast interieur advies van een expert zorgt u ervoor dat u de woonkamer optimaal kunt benutten. Bepaal de juiste sfeer met zorgvuldig uitgekozen gordijnen, zonwering, en vloer. Uw interieur expert gaat na wat uw wensen en eisen zijn, om u ideeën en adviezen voor uw woonkamer mee te geven waardoor u méér met deze kamer kunt.

Woonkamer inspiratie van vintage tot klassiek 

Voor een prettige sfeer in huis wil je een woonkamer die past bij uw stijl. Ga bijvoorbeeld voor koel en zakelijk met witte meubels en veel glas, of hou het klassiek en landelijk met eiken meubels en een open haard. Vintage meubelen zijn erg populair voor een retro stijl, terwijl een industriële feel ideaal is voor ruime woningen, zoals lofts. Welke look u ook verkiest, onze experts hebben inspiratie te over. In elke stijl, sfeer, en situaties passen wij alle diverse raambekleding, vloeren en of karpetten uit ons gehele assortiment op de juiste manier toe. Haal meteen het meeste uit uw woning, dankzij de expertise van een interieur kenner.

Ga vandaag nog aan de slag 

Ontdek zelf de mogelijkheden voor uw interieur met de expertise van een interieur adviseur. U krijgt advies aangepast aan uw wensen en smaak, zodat u van uw huis een echte thuis maakt. Neem vrijblijvend contact op met onze experts, of oriënteer je in onze winkel voor meer informatie. Wij bieden u een enorme collectie gordijnstalen, karpetten, tapijtstalen e.a. vloerstalen, deze mogen uiteraard altijd mee naar huis om zo de juiste kleur en uitstraling in uw nieuwe interieur te bepalen. Voel de kwaliteiten in alle mogelijke kleuren van de diverse voorbeelden, en doe inspiratie op voor een nieuwe look voor de woonkamer uit uw dromen.

Luxaflex houten jaloezieën
Luxaflex vouwgordijnen
Luxaflex vouwgordijnen
Luxaflex vouwgordijnen
Luxaflex vouwgordijnen

Meest verkochte producten in deze ruimte

Jab Gwendolyn 1-6488-298

Jab Gwendolyn 298

€ 54,90 per meter

Jab Marlow 1-6815-091

Jab Marlow 091

€ 49,90 per meter